Øjenlåg

Tunge øjenlåg kan være generende og påvirke din livskvalitet. Det er ofte et resultat af aldring eller arvelige faktorer, som kan føre til et begrænset synsfelt og et træt udseende.

En øjenlågsoperation kan virkelig ændre din følelse af velvære og dit udseende.  Også kaldet et øjenlågsløft, kan denne procedure fjerne den hængende hud, der begrænser dit syn, og give dig et mere vågent og frisk udseende.

Uanset om hængende øjenlåg er at kosmetisk eller at fysisk problem, vil en øjenlågsoperation kunne mindske mængden af hængende væv væsentlig, og resultere i øjne, der synes mere åbne.

Vores operation af øjenlåg udføres af erfarne kirurg, som prioriterer din sikkerhed og komfort. Genopretningsperioden er generelt kort, så du hurtigt kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter.

Forundersøgelsen

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde ud af, om en øjenlågsoperation er det rigtige valg for dig. Hvis du oplever tunge eller nedhængende øjenlåg, et indskrænket synsfelt eller hovedpine på grund af dine øjenlåg, kan du være en god kandidat til en øjenlågsoperation.

Forundersøgelsen ved øjenlægen giver dig mulighed for at drøfte dine bekymringer og de resultater, du søger fra din operation. Vi vil sørge for at give dig en detaljeret og omfattende forklaring på alle potentielle risici og komplikationer, så du føler dig velinformeret og tryg før din operation.

Kirurgiske konsultationer varer normalt op til en halv time, og din kirurg vil forklare, hvad de planlægger at inkludere i din operationsplan, samt eventuelle specifikke skridt, du skal tage for at forberede dig. Vi anbefaler, at du forbereder dig til din konsultation ved at skrive eventuelle spørgsmål ned, du måtte have til din kirurg. Dette vil give dig mulighed for at få mest muligt ud af din konsultation og føle dig fuldt forberedt. Din kirurg vil også vurdere din generelle sundhed og trivsel, tage dine mål og tage fotos af dine øjne og ansigt.

Sikkerhed og tunge øvre øjenlåg operation

Din sikkerhed er vores højeste prioritet gennem hele forløbet. Operationen foregår under lokalbedøvelse og er typisk en hurtig procedure. Det er almindeligt, at vi behandler begge øjne på samme tid, så du kan komme hjem og begynde din genopretning allerede samme dag. Under en øjenlågsoperation fjerner vi den overskydende hud og eventuelle fedtdepoter fra dine øjenlåg. Dette gør, at du ser mere frisk og vågen ud.

Hvis du ønsker et øjenlåg løft, så vil du altid blive fulgt af den samme kirurg fra start til slut i dit forløb. Du vil også have mulighed for at kontakte kirurgen i forløbet efter operation. På den måde kan du føle dig tryg både før, under og efter operationen.